Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΔΑΤΑ ΝΥΧΙΑ


Όπως κάθε γυναίκα έτσι και εσύ πρέπει να έχεις όχι μόνο ωραία νύχια αλλά και μέσα στη μόδα. Γι αυτό πρέπει να συμβουλεύεσαι site μόδας αλλά και κάποιες στήλες. Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες  που σίγουρα θα σας αρέσουν.

Για τις κυρίες που έχουν κοντά νύχια κάποια σχέδια που θα σας αρέσουν και που θα πάνε είναι είτε το γαλλικό με την λεπτή γραμμή είτε μια μονόχρωμη όζα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι ωραίο. Υπάρχουν πολύ ωραία χρώματα σε σκούρο χρώμα για το χειμώνα και ανοιχτά για το καλοκαίρι. Ένα από αυτά είναι , για τα σκούρα χρώματα ,το γκρι, το μπεζ, το καφέ κ.τ.λ., και για τα ανοιχτά, το πορτοκαλί , το ροζ, φουξ, τιρκουάζ  κ.τ.λ .Όμως πάνω σε ένα κοντό νύχι δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές , όπως σχέδια και άλλα τέτοια. Θα δείχνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.
Τώρα για τις κυρίες που έχουν μακριά νύχια εκτός από τα μονόχρωμα και το γαλλικό, έχουν την δυνατότητα «υπερβολής» ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε πάνω την “Άρτα και τα Γιάννενα…”μετά πάει πολύ κιτς και θα σας κοροϊδεύουν. 

Anastasia Varveri Make Up-Nail Artist
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια: